Digital Marketing with Great Result Netherlands  - Change City

Customer Service Toll Free: 1 (888) 811 - 1396  

Eboka, Eboga, Ibogadetox, Ibogajourney, Ibogahealing, Iboga rootbark (I offer)

Free

iboga experience

06-41295744

457132

Iboga is de vermalen wortelbast van de plant Tabernanthe Iboga, die voorkomt in de regenwouden van Gabon en Congo. De naam van de plant “Taber Ibo” betekent letterlijk: “het hoofd openbreken”.

 

Iboga brengt je naar je onderbewustzijn. De inzichten door Iboga kan je gebruiken of vergroten, zodat je oude patronen of gewoonten kunt loslaten. Het ego wordt ondergeschikt en je kan naar momenten in je leven kijken, waarbij je bepaalde keuzes hebt gemaakt, die je nu in de weg zitten en waar je van af wilt.

 

Iboga is een healing plant, waarmee je van vele soorten verslavingen af kan komen. Dit komt door de inzichten, die je ontvangt tijdens de Reis. Er komen ook deelnemers voor Spirituele groei en ontwikkeling.

 

Het is een heilige plant bevattende een dozijn indole alkaloïden. Eén van deze alkaloide, de C20H26N2O, zorgt ervoor dat de afkickverschijnselen weg blijven.

 

Iboga is een “oneirophrenic” en geen ‘hallucinogene”. Het is een reis naar je verleden en de visioenen hebben een diepe symbolische betekenis. Het is deze directe ervaring, die de basis vormt van de transformatie. Door de stilte waarin je terechtkomt, kun je jezelf hervinden. Het is het natuurlijke proces van de geest. Het is een mindreset.

 

Iboga komt in golven, Elke golf geeft je nieuwe informatie. Bedenk DAT je alle vragen en antwoorden zelf weet. Het stelt je in staat om vanuit je onderbewust-zijn, de antwoorden naar boven te brengen. De psychoactieve eigenschappen leiden tot een dromerige staat voor een aantal uren.

 

Het gevoel van een “cold turkey” is afwezig. Het lichaam wordt totaal ontgiftigd. Het verlangen naar drugsgebruik is weg voor een periode van een paar weken, tot voor enkele maanden. Veel gebruikers zijn in staat na een Ibogasessie hun problemen op te lossen achter de verslaving. Daarvoor is het belangrijk dat je je doel van te voren duidelijk bepaalt. Wat wil je veranderen?

 

Wij begeleiden je hierin en jij hebt je kans inzichten te krijgen in jezelf. Je bent het zelf, die de dromen waarmaakt.

 

Werking:

 

Een Ibogasessie bestaat drie fasen. De eerste fase is een vier tot zes uur droomstaat waarin visuele presentaties of gedachten worden waargenomen met gebeurtenissen uit het verleden. Elk mens is in zijn wezen goed. De tweede fase is een periode waarin deze ervaringen worden geëvalueerd. De  derde is een periode van resterende stimulatie uiteindelijk resulterend in slaap. De beleving van Iboga is voor iedereen individueel.

 

Na de Ibogaceremonie zal je merken, dat je een aantal dagen minder snel in slaap valt. Je geest is nog steeds bezig met van alles. Dit is alleen maar goed! Je komt vanzelf weer in je normale bioritme terecht. Hetzelfde geldt een beetje voor het eten, je eet de eerste dagen wat minder, de behoefte is wat verminderd. Hierdoor konden de krijgers vroeger beter en langer van huis om te jagen.

 

Ben je er aan toe om naar je eigen leven te kijken en hoe je dit leeft? Bel mij dan op 06-41295744 of mail naar info@iboga-experience.nl  

 

website - http://www.iboga-experience.nl/   

00


 
 

Messages:

Loading ...

(Please login to post your message for this Ad)Featured Ads

Make your Ad Featured Ad to appear here

Event Calendar

May 2018
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Null

Digital Marketing with Great Result :: AdvertBuzz.Com

Attract more Customers, Increase Sales and Revenue. Post Local Advertising Today - Select your Country


Download AdvertBuzz.Com App
Download iCoiCo Search Android App

Take Your Advertising Campaigns to the Next Level with Advert Buzz: Digital Marketing

AdvertBuzz.Com is an online classified advertising portal with great result, a digital marketing that impact local consumers in our community.
With our Featured or 60 days extended advert listing on our platform you are sure to reach greater audiences, increase sales and high profitability.

AdverBuzz.Com is an idea advertising portal for all, specifically for individual, non-profit organization or small business with categories as: vehicle for sales,
internet advertising, job classified, escort service advertising, garage sale, dating listing, work at home ads, marketing ads, advertising of products and services.

   
© 2011 - 2018 AdvertBuzz.Com || Terms || Privacy Policy || Contact Us || Mobile
Powered by ReliableWebHosting.Net
All Rights Reserved